tetrix blog

Paintball

Milovický paintball10.5.2008

Poprvně jsem vyzkoušel tenhle druh zábavy. Zajímavé, napínavé, adrenalinové, celodenní, poněkud drahé…

V Milovicích otevřeli  paintballové „vojenské“ hřiště s uměle vykopanými zákopy, opravdovými bu­dovami, které dřívě používali vojáci sovětské armády, skladišti ve kterých dříve Rusové skla­dovali raketovou techniku. Doporučuji navštívit a prohlédnout, pro fajnšmekry obléct maskáče, nabít zásobník a zastřílet si kuličkama s barvou po kamarádech na tomto atmosféricky jiskřivě nabitém místě.

Posted on May 18, 2008 in zábava | Comments Off


SázavaFest

Jarní SázavaFest 200812.4.2008 21:00

Již popáté se konal v Praze warm-up na letní SázavaFest, festival současné, (především) české hudby. Ten letošní Jarní SázavaFest se odehrál v pátek v Křižíkově pavilonu na Výstavišti, kde rozhýbal odhadem tisícovku lidí.

Dorazil jsem v průběhu koncertu Tata Bojs, kteří jako první kapela k závěru svého vystoupení rozehřáli a rozhýbali dav před pódiem. Londýnští Mattafix úplně zcela do žánru nezapadli a sklidili kromě závěrečného potlesku i předmět hozený na pódium. Ne každý je obdivovatelem popiny, takže venku před pavilonem bylo v průběhu jejich vystoupení docela plno. Ani my jsme se nevydrželi dlouho dívat na jejich umělé obličeje, grimasy a úsměvy, takže jsme se bavili s celou partou taky venku. Když Mattafix rozehráli jejich nejznámější hit Big City Life, tak to leckdo nevydržel a šel se podívat. Většinou ale lidé sledovali s mírným úsměvem na rtech. Po Mattafixu a přestávce přišli karlovarští Bow Wave, hiphopová kapela, která byla pro mě největším highlightem večera. Zazpívali a zahráli skvěle naživo a dokonce hudební doprovod posadili víc do rockového stylu, takže to bylo naprosto supr vystoupení, které rozhýbalo celý dav a stoprocentně jsem si ho užil. Po Bow Wave jsme netrpělivě čekali na slovenské Horkýže Slíže, kteří odehráli hodinku rocku ve svém stylu a lidi se taky dobře bavili. Dohráli před třetí ráno a většina lidí se odebralo domů, pak nastoupila kapela Le Pneumatiq, která svými mírně breakovými beaty bavila zbylé tanečníky ještě hodinu. Jsou známí také několika skladbami, které se objevily ve filmu Pusinky.

Na takhle podařené akci jsem už dlouho nezapařil a včerejšek to vynahradil stoprocentně. Přehlídka těch nejlepších skupin během jednoho večera (+ noci) byla energická a dobrá nálada z ní zůstane ještě dlouho v zásobě.

Posted on Apr 12, 2008 in zábava | Comments Off


Obchvat

náš expediční offroad pokořil sráz 25.2.2008 20:00

Krásné nedělní odpoledne lákalo k tomu, vydat se do přírody, a tak jsme vyrazili na průzkumnou cestu autem na jih od Prahy. V Kamenném přívozu jsme prozkoumali nově instalovanou vodní elektrárnu a její náhon, dále jsme při cestě na letiště Točná narazili na rozestavěnou dálnici, která má tvořit část budoucího obchvatu kolem Prahy. Na rozestavěné dálnici, v blízkosti rozestavěného tunelu pod Krupnou, se jako na obřím dětském hřišti proháněji dobrodruzi mezi muldami písku na terénních motorkách a čtyřkolkách a jezdí si tam zařádit i řidiči s džípy. S naším expedičním vozítkem jsme vyjeli na obě vysoké haldy, kde si motorkáři udělali piknik a na druhý pokus s rozjezdem pokořili i terénní muldu, kam se jen tak tak vyšplhal i džíp s náhonem na všechna čtyři kola. Atmosféra na letišti Točná byla klasicky nedělní – modeláři se proháněli ve vzduchu se svými dálkově řízenými modely a jejich větší kolegové snad každou čtvrthodinu vzlétali sportovními letadly. Letištní restaurace byla plná výletníků, psíkařů, cyklistů a motorkářů, zkrátka všech, kteří si v okolí našli tu svoji správnou zábavu :)

Posted on Feb 25, 2008 in zábava | Comments Off


Klouzačka na Strahově

6.1.2008

Klouzačka na Strahově V sobotu v noci čerstvě napadl sníh, a tak jsme si ho užívali celé nedělní odpoledne. Na strahovském parkovišti se vždycky když nasněží sejde skupinka lidí, kteří tam driftují s auty, teda kloužou se po ujetém sněhu. Cílem je udělat co největší parádičku, co největší smyk, co nejefektněji se otočit, zahrabat, odhodit sníh, a hlavně, nenabourat se při tom. Mrkněte na naše video z téhle akce.

Zase jsem poznal novou zábavičku …

Posted on Jan 14, 2008 in zábava | Comments Off


2oo8

1.1.2008 

někteří z násSlavili jsme bujaře, tedy s partou nejlepších kamarádů! Udělali jsme obrovskou party v prostorách u našeho kama­ráda, v Klimen­tské ulici. Hudba hrála naplno, pití teklo proudem a zábava pokračovala až do půlnoci, na kterou se přesunula na Staromák. Nakonec přišli i staří známí/téměř zapomenutí známí a pokračovali jsme v oslavách v asi dvaceti lidech do ranních šesti hodin.

Dnešní trend nudných party typu Václavák na N@vě, kam se lidé jdou nechat bavit, jsme prolomili, a bavili se sami.

Posted on Jan 3, 2008 in zábava | Comments Off